Asistent din Craiova ucis de COVID-19

0
832
Florin Cazacu, asistent la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, a fost răpus de coronavirus, la doar 46 de ani. Vestea a șocat personalul medical alături de care asistentul lucra, mai ales că acesta nu suferea de alte boli. 

Florin Cazacu plecase la mare cu soția, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova, și cei doi copii ai lor. A început să se simtă rău în timpul concediului și a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde a fost internat în secția ATI. În urma testării soția și cei doi copii au fost și ei depistați cu coronavirus.

Starea asistentului s-a agravat de la o zi la alta, iar, ieri, 18 iulie a fost anunțat decesul

Nu se știe care a fost sursa infectării cu coronavirus. În clinica Psihiatrie II, în care asistentul lucra, pacienții testați pozitiv au fost toți trimiși la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova. 

Colectivul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova a fost șocat de vestea morții, mai ales că Florin Cazacu nu suferea de alte afecțiuni. 

„Unul dintre noi a pierdut lupta cu virusul, dar noi n-am pierdut războiul, vom rămâne uniți, luptând că sacrificiul lui suprem să nu fi fost în zadar. Și dacă ar trebui să învățăm ceva din această drama, ar fi să încercăm să ne păstrăm rațiunea în aceste zile tulburi în care apar din ce în ce mai multe informații false, contradictorii, teorii conspiraționiste care duc la dezbinare, neîncredere și ura. Virusul există, e imprevizibil și face victime, indiferent de vârstă, stare de sănătate și meserie! Să alegem libertatea de a fi prudenți și echilibrați, cu conștiința unei conduite care poate proteja sau dimpotrivă, poate distruge vieți”, este mesajul transmis de colectivul spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.