Polițiștii din Olt au intervenit, în Potcoava, la o nuntă cu 80 de persoane. Oamenii legii au aplicat amenzi usturătoare -VIDEO

0
725

Este vorba despre o nuntă, care a avut loc în acest weekend, în orașul Potcoava, județul Olt. Polițiștii i-au amendat atât pe organizatori, cât și pe cei care au mers să se distreze. În total au aplicat amenzi de peste 120.000 de lei.

„În seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane care au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicții”, a spus Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

În acest sfârşit de săptămână, zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali, dar și reprezentați ai instituțiilor de control de pe raza județului Olt au continuat controalele în vederea prevenirii răspândirii infectării cu virusul Covid-19, atât în zonele urbane cât și în zonele rurale, respectiv zonele aglomerate, piețe, târguri, terase, marketuri și zone de agrement.

Cu această ocazie, au fost verificate 750 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate din mediul urban și rural, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 331 de sancțiuni contravenționale în valoare de 267.765 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.