Bătaie cu pumni și scaune pe terasa unui restaurant din Curtea de Argeș -VIDEO

0
864

Bătaie cu pumni și scaune pe terasa unui restaurant din Curtea de Argeș.Trei bărbați au fost reținuți de polițiști în urma altercației.

Pe imagini se vede cum scandalagii se lovesc cu pumnii și scaunele. Scenele șocante s-au petrecut sub privirile clienților care se aflau pe terasă. Oamenii legii au intervenit și au luat și măsuri.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut trei bărbați, de 24 de ani, din Albeștii de Argeș și de 45 de ani, respectiv 23 de ani, din Băiculești.

Din cercetări s-a stabilit că ziua de 21 iulie, în urma unui conflict spontan, cei trei s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau pe terasa unui local din municipiul Curtea de Argeș.
”După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.