Câine bătut cu sălbăticie într-un loc de joacă din Caracal -VIDEO

0
840

 

Cruzime fără margini în Caracal. Doi indivizi au fugărit și lovit fără milă un cățel. Scenele șocante au fost filmate chiar de unul dintre agresori. Imaginile vă pot afecta emoțional. Pe filmare se vede cum unul dintre tineri, înarmat cu o bâtă, a găsit ca modalitate de amuzant să schinguiască un câine. Patrupedul speriat a încearcat de mai multe ori sa fugă, dar nu a avut nicio șansă să scape.

Totul s-a întâmplat într-un loc de joacă din Caracal, în cartierul Dr. Marinescu.

Iubitorii de animale speră ca autoritățile să ia măsuri împotriva celor care au maltratat animalul.                                                   Update

Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri care au chinuit animalul și au deschis și dosar penal pe numele lor.

“Cu privire la imaginile apărute pe reţelele sociale, în care un câine este lovit de un tânăr pe raza municipiului Caracal, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei mun.Caracal, a fost identificat tânărul bănuit de comiterea agresiunii, un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Caracal.

De asemenea, a fost identificată şi cea de-a doua persoană, care filmează, respectiv un tânăr de 19 ani tot din municipiul Caracal”,  a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Pe numele acestora a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.