EXCLUSIV: Se înmulțesc cazurile de Covid-19 la fabrica Ford din Craiova

0
2076

Numărul angajaților depistați cu coronavirus, la uzina Ford Craiova, este în creștere. A fost depistat cel de-al treilea caz. Este vorba despre o femeie care lucrează în secția de Asamblare Motoare.
Toți colegii care au intrat în contact cu angajata depistată cu noul coronavirus au fost informați, solicitându-le să se adreseze medicului de familie.
Informaţia a fost confirmată de conducerea companiei. Reprezentanții DSP Dolj au fost sesizați cu privire la acest caz și s-a început o anchetă epidemiologică.

“Vă confirmăm că încă unul dintre angajații noștri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.
Siguranța angajatilor Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toți angajații care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitându-le să se adreseze medicului de familie.
Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare și lucrăm îndeaproape cu Directia de Sănătate Publică Dolj, în legatură cu acest subiect.
Vom monitoriza situaÈ›ia È™i vom respecta toate instrucÈ›iunile autoritaÈ›ilor locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului”, a spus Ana Maria TimiÈ™, purtător de cuvânt al Ford.

LÄ‚SAÈšI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.