Situație incredibilă în localitatea Calopăr din Dolj. Drumarii au trasat marcajul rutier peste o pisică moartă

0
4029

Imaginile șocante au fost făcute publice pe o rețea de socializare. „Așa ceva numai în Calopăr o să găsiți”, a scris autorul postării.
În imagini se vede cum drumarii au aplicat marcajul rutier peste cadavrul unei pisici. Reprezentanţii DRDP Craiova vor lua măsuri împotriva angajatului care a comis gafa, căruia nu este exclus să i se desfacă contractul de muncă. 

Marcajul a fost făcut pe Drumul Comunal 95, între Calopăr – Panaghia, într-o zonă fără case. Mecanicul utilajului a spus că se afla într-o pantă și nu a putut să lase utilajul în acea zonă, „pentru că o lua la vale”, din acest motiv a trasat marcajul peste cadavrul animalului mort. Reprezentanții DRDP au trimis o comise în control, în localitatea Calopăr, iar angajatului vinovat va fi sancționat.

„Cel care s-a dus cu utilajul nu a văzut pisica moartă? Doar se vede în fața utilajului. Este deranjant ce s-a întâmplat. Cum să treci peste un cadavru? Avem o mare problemă. Sunt zeci de câini și pisici morți care sunt împrăștiați pe asfalt”, a spus Marin Catalina, primarul localității Calopăr.

Indignați, internauții au reacționat destul de dur la vederea imaginilor și au cerut ca cei vinovați să plătească. Utilizatorii de Facebook au lăsat mai multe comentarii în care i-au criticat pe muncitorii care au trasat liniile peste un animal mort: „Meserie nu glumă. Nu oricine poate așa ceva. Vai de capul lor”, este unul dintre mesajele dure care au fost scrise.

Abia după ce imaginile au fost făcute publice animalul mort a fost ridicat de pe stradă, iar marcajul a fost refăcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.