Incendiu de proporții la un apartament din centrul Craiovei

0
1286

Flăcări uriașe au cuprins un apartament situat la etajul 6 al unui bloc din centrul Craiovei. În momentul izbucnirii incendiului în locuință se afla proprietarul apartamentului, împreună cu soacra lui. Cei doi s-au panicat atunci când au văzut că apartamentul a luat foc, s-au autoevacuat și au fugit la vecini pentru a se salva. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Bărbatul a fost transportat la spital în stare conștientă. Pagubele sunt uriașe, apartamentul a fost afectat în întregime. Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza mașinilor locatarilor parcate în jurul blocului și a fumului dens.

Locatarii din zonă au auzit o bubuitură puternică, s-au speriat când au văzut flăcările uriașe și au sunat disperati la 112, pentru a cere ajutor. Apelul a fost făcut în jurul orei 12:30. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență.

Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările uriașe. Apartamentele învecinate nu au fost afectate. S-a intervenit cu 2 autospeciale de lucru la înălțime și 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă.O persoană a fost transportată la spital conștientă și cooperantă.

Cauza va fi stabilită după lichidarea incendiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.