O ambulanță care transporta un pacient cu COVID-19 implicată într-un grav accident în Gorj

0
2665

Accidentul  a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza localității Cornești, lângă Târgu Jiu. Din primele informații se pare că ar fi implicate un autoturism și o ambulanță din Mehedinți, care transporta un pacient Covid, de la Orșova la Targu Jiu.


În urma impactului puternic ambulanța a fost aruncată în afara părții carosabile și a căzut de pe pod.
În ambulanță se aflau un asistent, o doctoriță și șoferul. Patru persoane au fost rănite.

La fața locului au ajuns de Urgență reprezentanții ISU Gorj. „Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ.
În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni.
Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.