Măcel în comuna Podari, Dolj. Două familii de romi s-au bătut cu bestialitate cu bâte și săbii. 15 persoane au ajuns la spital

0
821

A fost scandal monstru în satul Livezi, comuna Podari. Mai mulți cetățeni de etine romă, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice s-au bătut cu bâte, săbii și mai multe obiecte contondente. În urma scandalului monstru 15 persoane au fost grav rănite și au fost transportate la spitalul de Urgență din Craiova, iar 3 mașini au fost grav avariate. Polițiștii și reprezentanții ISU Dolj s-au deplasat de urgență la locul altercației.

„Echipajele medicale SMURD și SAJ au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unor persoane din localitateaPodari, sat Livezi. În urma acordării primului ajutor medical au fost transportați la spital un număr de 15 victime, toți conștienți și cooperanti”, a spus Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului. „În această seară, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăt au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Podari a avut loc o altercație între mai multe persoane.La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente.

În urma conflitului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante”, a spus Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
În timpul altercației, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile a unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate.
La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, 1 echipaj de terapie Intensivă și o autospecială de transport personal și victime multiple din cadrul ISU Dolj și 2 ambulanțe SAJ Dolj.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.