Craiovean reținut după ce a facut mii de apeluri și sesizări la 112

0
881

Situație mai puțin obișnuită în Craiova. Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce i-a terorizat pe polițiștii doljeni. De-a lungul timpului bărbatul a făcut sute, chiar mii de apeluri și sesizări la 112, pe motive neîntemeiate. A sunat abuziv la 112 de peste 300 de ori. A făcut sute de petiții și sesizări la diferite instituții. I-a terorizat, amenințat, jignit și hărțuit pe oamenii legii, cu scopul de a-i intimida. A abuzat de dreptul de a face petiții și a fost reținut, fiind acuzat de ultraj. Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au făcut cercetări în acest caz și au decis ca bărbatul să fie pus în libertate, sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

„Prin încheierea Judecătoriei Craiova din data de 1.09.2020, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpatul L.D, pe o perioadă de 60 de zile. În perioada 1.08.2019 – 28.08.2020, inculpatul a depus un număr exagerat de mare de petiții (sesizari/ plângeri penale) adresate către diferite instituții ale statului (peste 1800)”, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Din informațiile de până acum, bărbatul nu este cunoscut cu probleme medicale și nu se știe motivul pentru care a sunat de sute de ori la 112, pentru a face reclamații nefondate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.