Incident șocant în Gorj. Copilă umilită și bătută

1
2945

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Scene teribile au avut loc în Târgu Jiu. O copilă a fost bătută fără milă, trasă de păr și agresată verbal de alte adolescente. Totul a fost filmat de un baiat, care au fost martor la bătaie. Imaginile au un puternic impact emoțional. Polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii.Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Sursa video : Facebook -News Alert

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.