Înmormântare cu fast în orașul Drăgănești-Olt, cu lăutari și porci la proțap, în plină pandemie

0
881

Polițiștii s-au autosesizat și au aplicat amenzi. Gely Mondialu, un lider al romilor din Drăgănești-Olt, a fost înmormântat ieri cu mare fast, cu covor roșu, cai de rasă și porci la proțap. Zeci de cetățeni de etine romă au fost prezenți la înmormântare, fără să țină cont de pandemie și fără să respecte regulile.

La înmormântarea liderului țiganilor au fost aduşi doi cai albi, care au fost plimbați prin baia de mulţime. Nu a lipsit nici taraful cu manelişti. Ar fi fost prezent şi manelistul Leo de la Kuweit, care a cântat cantece de jale. Nu s-a respectat nicio normă de distanţare. Pierderea suferită a fost prea mare pentru cetățenii de etnie romă, cărora nu le-a mai păsat de nimic. Au stat la grămadă și au încălcat regulile. Polițiștii din Olt s-au autosesizat și au intervenit la înmormântarea la care nu au fost respectate măsurile.

Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 3000 de lei. „La data de 08 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privie la faptul că în orașul Drăgănești-Olt are loc înmormântarea unui cetățean din localitate, la care participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Poliția Drăgănești-Olt și Serviciul de Acțiuni Speciale, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3000 de lei, inclusiv organizatorului, conform Legii 55 din 2020”, potrivit IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.