Accident grav în Mehedinți. O mașină a poliției a fost lovită din plin

0
1397

 

Impact devastator între un autoturism și o autospecială a poliției, care se afla în misiune, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, cu semnale acustice și luminoase în funcțiune. Mașina poliției a fost lovită din plin și proiectată în alte două autoturisme. Un polițist a fost rănit în zona capului și a fost transportat la spital. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului. 

Accidentul a fost provocat de un șofer neatent care se afla la volanul unui autoturism marca Audi. Bărbatul nu a acordat prioritate într-o intersecție și a lovit din plin mașina poliției care se afla în misiune. În urma impactului violent un polițist a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Patru mașini au fost avariate în urma accidentului.

Polițiștii mergeau să ridice un om al străzii, cetățean olandez, care intrase ilegal într-un hotel. După ce l-au luat, în timp ce se deplasau spre secție, mașina oamenilor legii, care circula regulamentar, a fost lovită de o alta care nu a acordat prioritate.

Polițiștii din Mehedinți fac în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.