Exclusiv: Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu și nașul său, temutul interlop Adrian Tâmplaru, arestați preventiv pentru 30 de zile. VIDEO

0
1009

Magistraţii Tribunalului Dolj au decis ca milioarul Alex Bodi să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că e șeful unei uriașe rețele de proxenetism. În jurul orei 14:30 a fost adus în cătușe la instanță, după ce și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în arestul IPJ Dolj, unde se va întoarce în această seară.

Lui Alex Bodi i-a expirat Ordonanța de reținere, în jurul orei 21:00, până ca magistraţii să se pronunțe. Acesta a profitat de ultimele clipe de libertate și a plecat preț de câteva minute din Tribunalul Dolj. A revenit apoi în jurul orei 21:30, pentru a afla soluția. Își va petrece următoarele 30 de zile în arest. A fost acuzat de procurori că este unul dintre liderii unei rețele de proxenetism. Miercuri a fost săltat din locuința sa de mascați și dus în Craiova la audieri. Toți cei 8 membrii ai grupării, care au fost reținuți miercuri pentru 24 de ore, își vor petrece următoarea lună în spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.