Patronul unui non stop din Craiova revoltat. Îi cere explicații lui Raed Arafat

0
1544

 

Decizia de închidere a magazinelor pe timp de noapte a stârnit revolta comercianților. Pandemia le-a afectat grav afacerile. După ce în primăvară au fost nevoiți să pună lacătul pe ușă timp de mai multe luni, acum trebuie să restrângă activitatea și să funcționeze doar pe timp de zi. Patronul unui magazin non stop din Craiova, situat în apropierea Spitalului Județean de Urgență din Craiova, unde se vând produsele doar de la ghișeu nu înțelege cum este posibil ca benzinăriile să rămână deschise, iar de la geamul non-stopului clienții să nu mai poată face cumpărături. Spune că deczia este de-a dreptul aberantă și cere insistent ca magazinele de acest tip să fie deschise și pe timp de noapte.

Craioveanul Mădălin Pîslaru are un magazin non-stop unde se vinde doar la ghişeu. Are 12 angajați, dar după închiderea pe timp de noapte, vânzările au scăzut foarte mult și este nevoit să concedieze cel putin 6 dintre ei. Tânărul îi cere secretarului de stat Raed Arafat să-i spună pe cine anume să concedieze.

Angajatele se tem că o să fie date afară și se plâng că nu vor mai avea din ce să trăiască. Nu înțeleg de ce magazinul trebuie să stea închis pe timp de noapte, în condițiile în care clienții sunt serviți doar la ghișeu și nu intră în interiorul magazinului.

Cumpărătorii spun că magazinele unde se vinde doar la ghișeu ar trebui să fie deschise și pe timp de noapte, deoarece virusul nu se împrăștie de la geamul non-stopului.

Patronul magazinului își dorește ca autoritățile să revină asupra deciziei, iar magazinele unde se vinde de la ghișeu să fie deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.