Consilier local din Dolj, găsit spânzurat. A fost terorizat și mituit de un consătean, care vrea să ocupe funcția de viceprimar

0
3694

Tragedie într-o familie din comuna doljeană Sălcuța. Un bărbat de 47 de ani, consilier local, și-a pus capăt zilelor, după ce a fost terorizat, amenințat și mituit de un consătean, care vrea să ocupe funcția de viceprimar. De mai bine de o săptămână consilierul local nu mai avea liniște. Era panicat și terorizat. A fost găsit spânzurat de o salcie. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de soția consilierului. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul extrem.

Potrivit familiei consilierului decedat, bărbatul care își dorește să devină viceprimar l-a șantajat pe consilier și a pus presiune asupra lui, pentru a-l vota. I-a dat mită, pentru a-l determina pe consilierul local să-l aleargă ca viceprimar. L-a terorizat cu telefoanele și l-a amenințat de nenumărate ori. Consilierul nu și-a mai găsit liniștea. În ultima perioadă era panicat și abătut, spunea că-i este teamă să mai trăiască.

„Nu avea poftă de mâncare, stătea numai pe gânduri” 

Familia consilierului local a povestit că bărbatul a intrat în depresie din cauza amenințărilor, iar de frică și-a pus capăt zilelor. A fost găsit spânzurat de o salcie.
Soția a făcut descoperirea șocantă. Înainte de tragedie femeia a vrut să depună plângere la poliție, să povestească tot ce s-a întâmplat, însă nu a mai apucat.

„Nu mai avea somn deloc. De o săptămână nu a mai închis ochii. Nu avea poftă de mâncare, stătea numai pe gânduri. Îi era frică. Doar el a fost amenințat, pentru că era un om cu frică de Dumnezeu, nu se certa cu nimeni, punea totul la suflet. S-a panicat foarte tare după ce a fost amenințat și uite ce a făcut”, a spus soția consilierului local care și-a pus capăt zilelor.

Femeia de 41 de ani a fost șocată în momentul în care și-a vazut soțul fără suflare. A alertat imediat polițiștii.

„În ziua de 14 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că în extravilanul comunei Sălcuța a fost găsit un bărbat decedat.
La fața locului s-au deplasat polițistii care au stabilit că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Sălcuța.
Un echipaj de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare a barbatului, fără rezultat însă, fiind declarat decesul acestuia.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă totodată efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetarile, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie corespunzatoare prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

Bărbatul care s-a sinucis cu sânge rece ocupa pentru prima dată funcția de consilier local. Era tatăl a două fete. A lăsat în urma sa o familie distrusă. Nimeni nu s-ar fi așteptat să recurgă la un asemenea gest extrem. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Bărbatul nu a vorbit cu nimeni din familie înainte de a-și pune capăt zilelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.