Scandal pe un fond de vânătoare din Dolj. Focuri de armă, înjurături și amenințări. Braconier împușcat

0
2085

Incidentul a avut loc în aropiere de comuna doljeană Teasc, pe un fond de vânătoare unde se aflau 6 paznici. La un moment dat au observat mai multe persoane care se aflau la braconat. Între paznici și braconieri a izbucnit un scandal monstru, s-au bătut, împuscat și amenințat. Au fost trase mai multe focuri de armă. Un paznic de 45 de ani a fost rănit de bărbații care se aflau la braconat și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Un braconier de 35 de ani a fost împuscat de un paznic cu arma de serviciu și a ajuns și el la spital.

„În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Sectiei 4 Poliție Rurală Cosoveni au fost sesizați de un tânăr de 23 de ani cu privire la faptul că, în timp ce executa serviciul de patrulare împreună cu alți 5 paznici de vânătoare, în extravilanul comunei Teasc, au depistat mai multe persoane care braconat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției precum si polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Pericoase Dolj care au stabilit faptul că în extravilanul comunei Teasc, ar fi izbucnit un conflict între paznicii de vânătoare și persoanele depistate, în urma căruia un barbat de 45 de ani, paznic de vanatoare, a suferit leziuni pentru care a necesitat acordarea de îngrijiri medicale fiind transportat la spital de catre un echipaj SMURD, conștient și cooperant”, potrivit IPJ Dolj.

În timpul altercatiei a fost distrusă și o mașină.

Polițiștii au stabilit că în timpul conflictului paznicul de vânătoare ar fi tras două focuri de avertisment în aer și unul către bărbatul de 35 de ani cu arma de serviciu.
Arma a fost ridicată de oamenii legii care fac în continuare cercetări și au deschis si un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de braconaj cinegetic și ultraj.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de braconaj cinegetic și ultraj, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.