Accident mortal în comuna Curțișoara, Olt

0
1146

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. O femeie pasageră într-una dintre mașini a murit pe loc. Cei doi șoferi, un tânăr de 19 ani din comuna Slătioara și un bărbat de 53 de ani din comuna Curțișoara au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La sosirea echipajelor de intervenție, pasagera aflată într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, a fost găsită moartă în afara autoturismului.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit de urgență pe Drumul Județean 546, în localitatea Curtișoara, la un accident rutier.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, conștient. A fost transportat la UPU Slatina.

Celălalt șofer, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au stabilit ca cei doi șoferi nu se aflau sub influenta băuturilor alcoolice. Cercetarile continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și vătămare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.