Restaurantele, cafenele și barurile din Craiova se deschid din nou.CJSU a revenit asupra deciziei

0
1356

CJSU a luat azi o nouă decizie. Localurile din Craiova vor fi din nou deschise, după ce în urmă cu două zile totul a fost închis. Craiova va ieși din nou din scenariul roșu și va trece la scenariul galben. Restaurantele, cafenele și barurile vor fi deschise și în interior.

 

CJSU a revenit, astăzi, asupra hotărârii luată pe 20 decembrie, cu privire la interzicerea activităților în domeniul HORECA. Patronii restaurantelor din Craiova au protestat timp de două seri la rând în fața Prefecturii. Și-au strigat nemulțumirile, revoltați fiind din cauza deciziei CJSU de închidere a localurilor. Proprietarii de restaurante au spus că se simt batjocoriți de decizia Comitetului Județean pentru Situaţii de Urgenţă. Patronii au ieșit în stradă revoltați și au spus că nu aveau altă soluție, decât să arunce marfa. De la începutul pandemiei și până acum au avut pierderi uriașe.

Sâmbătă s-a înregistrat o rată de 3,03 la nivelul orașului, iar CJSU a luat decizia de a se trece la scenariul roșu. Localurile ar fi trebuit să fie închise, cel puţin până pe 3 ianuarie, însă azi s-a revenit asupra deciziei și vor fi din nou deschise. Măsurile se vor aplica până la data de 5 ianuarie 2021, ora 24:00, urmând a fi reevaluate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.