Scandal în Craiova. Un bărbat înjunghiat în zona umărului

0
1252

Un tânăr de 26 de ani a mers însoțit de fratele său pentru a lua copilul de la fosta concubină. Cei doi au ajuns cu un taxi la locuința femeii. A izbucnit un conflict spontan între cei doi și alți membrii ai familiei de unde voiau sa ia băiețelul de  3 ani. Tatăl copilului a fost tăiat cu cuțitul în zona brațului drept. A fost transportat la spitalul din Craiova cu autospeciala poliției. Acesta a fost atacat de un minor de 17 ani.

„Din primele date obținute de polițiști a rezultat faptul că între bărbatul de 26 de ani și membrii familiei fostei concubine ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma caruia acesta ar fi fost ranit în zona brațului cu un obiect tăietor-înțepător de un tânăr de 17 ani, din Craiova. Nu au mai fost identificate alte persoane care să fi suferit leziuni în urma altercației”, a spus Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetarile în vederea clarificarii situației de fapt și a dispunerii măsurilor legale corespunzatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.