Primii medici de la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova vaccinați împotriva Covid-19

0
854

Cinci medici de la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova au fost vaccinați astăzi. Craiova a fost printre primele orașe din țară în care vaccinul a ajuns încă de la primele ore ale dimineții. Cele 90 de doze solicitate de reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” au ajuns în Craiova în jurul orei 6:00. Primul medic care a ales să se vaccineze are 69 de ani. Este șef de secție și cel mai în vârstă dintre cei cinci medici care au fost vaccinați. 384 de angajați din cei 520 ai Spitalului de Boli Infecțioase Craiova au cerut să se vaccineze.

Vaccinul nu a durut absolut deloc spun medicii care au ales să se vaccineze. Doctorii sunt de părere că vaccinul este singura soluție de a scapa de virus și îi încurajează pe ceilalți oameni să se vaccineze.

Între 27 și 31 decembrie se vor vaccina 90 de angajați ai Spitalului de Boli Infecțioase Craiova.
Până la data de 31 decembrie se vor vaccina 90 de persoane, iar restul pană la 384 se vor vaccina dupa 4 ianuarie. Din 520 de angajați ai spitalului au cerut să se vaccineze 384.

Către spitalul de Boli Infecțioase Craiova au fost trimise 90 de doze, primele solicitate.

Campania de vaccinarea a început azi în toate cele 10 spitale de boli infecţioase din țară aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.