Accident grav între o mașină de poliție și o ambulanță în Olt

0
1041

Accidentul s-a produs în comuna Șopârlița, din județul Olt. Au fost implicate două echipaje, unul de poliție și altul de la ambulanță, ambele în misiune comună.
Ambulanța transporta la spital un pacient care avea un comportament deviant. Autospeciala poliției însoțea ambulanța, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. 5 persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Doi polițiști au fost grav răniți, cu fracturi la picioare.

Accidentul s-a produs în momentul în care pacientul ar fi devenit violent. Șoferul ambulanței a frânat brusc, iar echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta, carosabilul fiind umed.

„5 persoane au fost implicate în eveniment,  respectiv doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, un ambulanțier și un pacient. Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.