O tânără de 18 ani din Dolj a fost răpită din faţa casei de doi bărbaţi. Răpitorii au fost prinși de polițiști și arestați preventiv pentru 30 de zile

0
845

O adolescentă de 18 ani din comuna Catane, județul Dolj, a fost răpită din faţa casei de doi bărbaţi, de 21 și 29 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, care au urcat-o cu forța într-o mașină, în care se mai aflau alți 3 bărbați. Tânăra a fost găsită ieri de către poliţişti, care au identificat numărul de înmatriculare al maşinii, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la dispariție. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate la fața locului. Au fost instituite filtre în tot județul pentru depistarea în trafic a maşinii. Adolescenta a fost răpită pentru o datorie. Unul dintre tineri i-a împrumutat tatălui fetei o sumă de bani în străinătate. A mers la locuința acestuia din comuna doljeană Catane, pentru a-și recupera banii. Numai că bărbatul nu era acasă, nu s-a întors din străinătate. În loc de bani, tânărul din Argeș a decis să o răpească pe fiica bărbatului de la care trebuia să ia banii.

Ieri, polițiștii au depistat în trafic, în Slatina, mașina în care se afla tânăra. Aceasta a fost preluată de polițiștii doljeni și dusă la sediul poliției pentru audieri. Poliţiştii i-au dus la audieri și pe cei doi bărbaţi acuzați de lipsire de libertate. Cei doi tineri din județul Argeș au fost reținuți pentru 24 de ore. Magistraţii Judecătoriei Băilești au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.