Șeful de post din comuna Morunglav a murit. Polițistul a fost grav rănit în urma accidentului cu o ambulanță

1
1528

Nițu Fănel, unul dintre agenții care se aflau în autospeciala de poliție, care însoțea o ambulanță, ce se îndrepta spre spital cu un pacient cu probleme psihice, a fost grav rănit și a decedat în această dimineață la spitalul din Slatina.

Polițistul era șef de post în comuna Morunglav, județul Olt. Avea 49 de ani și o experiență de 25 de ani în poliție. A fost grav rănit după ce autospeciala poliției a intrat din plin în ambulanța pe care o însoțea.

Cumplitul accident a avut loc ieri, în localitatea Șopârlița, județul Olt. Au fost implicate două echipaje, unul de poliție și altul de la ambulanță, ambele în misiune comună. Ambulanța transporta la spital un pacient cu probleme psihice, care avea un comportament deviant. Autospeciala poliției însoțea ambulanța, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
Accidentul s-a produs în momentul în care pacientul ar fi devenit violent. Șoferul ambulanței a frânat brusc, iar echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta, carosabilul fiind umed. 5 persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

1 COMENTARIU

  1. Seriooooooos? Dar politistii nu trebuie sa pastreze distanta fata de auto dn fata? Cine e de vina ca avem numai Zorro pe sosele? Ministerul de Interne? Sigur ca da. Condoleante familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.