Alex Bodi în fața magistraţilor de la Tribunalul Dolj. Instanța a amânat termenele de azi. Bodi rămâne în arest la domiciliu până pe 18 ianuarie

0
1005

Milionarul Alexandru Bodi s-a prezentat azi în fața magistraţilor de la Tribunalul Dolj. A mers însoțit de avocatul său Cătălin Dancu. DIICOT a cerut schimbarea măsurii arestului la domiciliu. Ar fi trebuit să se judece înlocuirea măsurii de arest la domiciliu cu arest preventiv. Tot azi judecătorii ar fi trebuit să se pronunțe cu privire la sechestrul care a fost pus pe bunurile lui Bodi. Magistraţii nu au luat însă nicio decizie. Au amânat ambele termene pentru data de 18 ianuarie.

Fostul soț al Biancăi Drăguşanu a rămas în continuare în libertate, până pe 18 ianuarie este în arest la domiciliu.
Alex Bodi își cere înapoi și bunurile care au fost ridicate de procurori, în momentul în care au efectuat percheziții la locuința acestuia din Tunari. Tot la Tribunalul Dolj ar fi trebuit să se ia o decizie cu privire la măsurile asiguratorii în cazul lui Alex Bodi. Și acest termen a fost amânat pentru 18 ianuarie.
Procurorii au ridicat de la casa lui Alex Bodi, în ziua în care acesta a fost luat din locuința sa și plasat în arest preventiv, mai multe ceasuri de lux și suma de 14.000 euro. I-a fost pus sechestru pe bunuri, pe conturi și pe mașini. Avocatul milionarului spune că cel mai scump dintre ceasurile care au fost ridicate, în valoare de 50 de mii de euro, nici măcar nu-i aparținea lui Bodi, ci este al partenerului său din afacerea pe care o defășoară în Germania.
Este a doua oară când Bodi a cerut ridicarea sechestrului pe bunurile ridicate din casa lui, în condițiile în care, spune avocatul, valoarea acestora depășește cu mult prejudiciul invocat de procurori.
Alex Bodi a fost arestat preventiv, în noaptea de 12 noiembrie 2020, în dosarul de trafic de persoane şi proxenetism. Pe 18 decembrie 2020 a fost plasat în arest la domiciliu, măsură care se va menține până pe 18 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.