Exclusiv – Crimă oribilă în Daneți. Bărbat găsit cu gâtul tăiat. Polițiștii au tras focuri de avertisment pentru prinderea criminalului

0
2646

Scene șocante s-au petrecut în satul Locusteni, din comuna Daneți, județul Dolj. Un bărbat de 55 de ani a fost omorât cu cruzime de un consătean de 33 de ani, cu care a mai avut conflicte și în urmă cu câteva zile. Criminalul a pătruns în locuința victimei. L-a ucis pe bărbat cu sânge rece. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice bărbatul de 55 de ani a fost tăiat în zona gâtului și a abdomenului de tânărul de 33 de ani, care mai apoi a părăsit locul faptei. Potrivit martorilor criminalul a sunat singur la poliție să anunțe fapta, însă nu a fost luat în seamă, apoi le-a povestit localnicilor ce a făcut. Victima a fost găsită decedată în locuință, iar autorul agresiunii a fost depistat la domiciliu de către polițiști. Bărbatul a devenit recalcitrant cu oamenii legii, care au executat 3 focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare, pentru prinderea acestuia. Autorul faptei se află în custodia poliției.

Localnicii sunt șocați de cele întâmplate. Spun că bărbatul care a fost omorât era terorizat de mai mult timp de cel care l-a ucis fără milă. De frică a cerut ajutorul unui verișor, pe care l-a chemat să locuiască alături de el. Sătenii spun că victima și agresorul au mai avut neînțelegeri și în trecut. Criminalul a mers de mai multe ori la locuința bărbatului de 55 de ani, cu care a avut conflicte.

Bărbatul ucis nu avea familie și nici copii. Era singur în locuință în momentul în care a fost ucis. Se fac în continuare cercetări pentru infracțiunea de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.