Bărbat bătut cu bestialitate pe terasa unui bar din Brastavățu, Olt

0
876

Un bărbat de 39 de ani, din localitatea Brastavățu, județul Olt a fost la un pas de moarte. A fost bătut cu bestialitate cu picioarele și o bâtă. Victima a fost lăsată să zacă. Bărbatul a căzut lat la pământ după ce a primit mai multe lovituri. Agresorul, un bărbat de 43 de ani din aceeași localitate, a fost dus la audieri fiind acuzat de tentativă de omor. Oamenii legii urmează să ia măsuri împotriva lui. Cei doi bărbați se cunoașteau. Nu este pentru prima dată când se ceartă. Au mai avut conflicte mai vechi.

Scenele violente surprinse de camerele de supraveghere ale barului au avut loc pe 3 ianuarie. Totul a izbucnit în urma unui conflict spontan. Spiritele s-au încins foarte repede. Mai multe persoane au fost implicate în altercație. Cei doi bărbați s-au luat la ceartă. Agresorul l-a lovit fără milă pe bărbatul de 39 de ani. Victima a fost transportată la spital în stare gravă. Are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au efectuat azi două percheziții domiciliare pe raza comunei Brastavățu, inclusiv la locuința agresorului. Bărbatul a fost dus la audieri. Inițial, în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat. În urma rezultatului a fost schimbată încadrarea faptei în tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.