Logodnă fără reguli într-un restaurant din Craiova. 57 de petrecăreți amendați de polițiști

0
906

Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi au descins la o logodnă organizată într-un restaurant din Craiova. Petrecerea a fost spartă de oamenii legii. 57 de petrecăreți au fost amendați. Doi tineri, o adolescentă de 18 ani și alesul inimii sale, în vârstă de 27 de ani, nu au mai ținut cont de pandemie. Au decis să-și unească destinele, fără să respecte regulile. Virusul nu a stat în calea fericirii lor. Oamenii legii au aflat de petrecere și i-au trimis acasă.

„În această seară, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați prin ,,TELVERDE,, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din Craiova este organizată o petrecere.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Craiova, fiind totodată redirecționate mai multe echipje din cadrul Secțiilor 1, 2, 3, 4, și 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și G.J.M.B. Craiova, precum și o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj.

În incinta localului, polițistii au identificat 55 de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o logodnă, fiind aplicate astfel 55 de sancțiuni contravenționale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 17.500 de lei.

De asemenea, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Craiova, care a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei conform Legii 55/2020.

Totodată, polițistii au identificat administratorul localului în persoana unei femei din Craiova, care a fost sanctionată cu amendă în valoare de 4.000 de lei conform Legii 55/2020”, potrivit IPJ Dolj.

 

Evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.