Bătaie în mall-ul din Craiova. Un tânăr a fost transportat la spital

0
8300

Patru bărbați și-au împărțit pumni și picioare pe holurile mall-ului din Craiova. În urma altercației, un tânăr de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Neînțelegerile dintre bărbați ar fi pornit de la vânzarea unor bunuri.

Totul s-a petrecut sub privirile șocante ale oamenilor care se aflau la cumpărături. În urma loviturilor puternice unul dintre scandalagii a fost doborât la pământ și lovit în continuare. Oamenii legii au fost chemați să intervină. „În cursul acestei zile, politistii Secției 3 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că între 2 tineri pe de o parte și alti 2 pe de altă parte ar fi izbucnit un conflict spontan”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările în vederea identificarii tuturor persoanelor implicate în altercație și a dispunerii măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.