Tineri găsiți morți în baie, în comuna Coțofenii din Față, Dolj. Cei doi iubiți s-au intoxicat cu gazul de la butelia instantului de încălzit apa

0
824

Tragedie în localitatea Coțofenii din Față, din județul Dolj. Doi tineri de 25 și 26 de ani, care aveau o viață întreagă înainte, erau logodiți și voiau să se căsătorească, au fost găsiți fără suflare, în baia din propria locuință, după ce s-au intoxicat cu gazul de la butelia folosită pentru a încălzi apa. Șocant este că și tatăl fetei a murit fix în același loc, chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie anul trecut, după ce s-a intoxicat cu monoxidul de carbon de la instantul care încălzește apa, dar care nu are o aerisire corectă.

Prima anchetă criminalistică, legată de moartea tatălui fetei, a scos la iveală că instalaţia folosită pentru a încălzi apa la baie este improprie, motiv pentru care oamenii legii au recomandat dezafectarea acesteia sau realizarea unei aerisiri adecvate. Problema nu s-a rezolvat, iar tragedia s-a repetat. Carmen și iubitul său Claudiu au fost găsiti morți în baie. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de mama fetei.
Tânăra de 25 de ani a venit în urmă cu două luni din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a convins-o să rămână în ţară. Carmen și Claudiu au decis să nu mai plece. Au sfârșit amândoi într-un mod tragic. Se aflau în baie când au decedat. Cel mai probabil, tânăra de 25 de ani a observat că iubitul sau nu se mai întoarce de la baie și a mers să vadă ce s-a întâmplat. S-a intoxicat și ea de la mirosul puternic de gaze si a fost găsită moartă lângă cadă, alături de logodnicul său.
Întreaga comună este șocată de cele întâmplate. Localnicii au numai cuvinte de laudă la adresa celor doi.
Polițiștii au fost chemați să intervină, însă tinerii nu au mai putut fi salvați.
S-a dispus efectuarea necropsiei, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului celor doi tineri. Deocamdată, toate probele indică moartea accidentală. Cei doi iubiţi vor fi înmormântaţi împreună, în cimitirul din satul natal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.