200 de oameni au aşteptat în faţa Sălii Polivalente din Craiova 3 ore ca să primească a doua doză de vaccin Pfizer.

0
648

200 de oameni au aşteptat în faţa Sălii Polivalente din Craiova preţ de 3 ore ca să primească a doua doză de vaccin Pfizer.

Cei mai mulţi erau programaţi la ora 08:00, însă din cauza aglomeraţiei şi a unei erori de sistem, oamenii au aşteptat în frig, fără măcar să primească o explicaţie concretă. Cei mai afectaţi au fost vârstnicii şi bolnavii cu diverse afecţiuni, care n-au mai răbdat şi au început să se certe cu autorităţile.
Din cauza unei erori însă, platforma i-a programat pe cei mai mulţi la aceeaşi oră, însă fiindcă fluxul de pacienţi era prea mare, medicii nu au putut face faţă cererii. Aşa că bolnavii şi vârstnicii au aşteptat în frig, spre nemulţumirea aparţinătorilor, care au început să se certe cu poliţiştii.
Unii au încercat să intre chiar mai devreme decât erau programaţi, astfel că la uşile Sălii Polivalente din Craiova s-a iscat un haos general, fără măcar să se păstreze distanţa socială.
Reprezentanţii DSP spun că neînţelegerea va dura 2 zile, timp în care oamenii sunt rugaţi să fie înţelegători.
Rapelul pentru doza de vaccin Pfizer se va face astăzi şi mâine în Craiova, urmând ca restul de doritori să fie imunizaţi cu vaccinul Astra Zeneca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.