Șofer amenințat cu pistolul în trafic, într-o urmărire ca în filme, pe un drum din Dolj

0
5585

Urmărire ca în filme pe un drum din localitatea Vârvoru de Jos, Dolj. Un tânăr, care se afla cu prietena sa în mașină, a fost amenințat cu pistolul de un șofer nervos, care a vrut să intre în depășire. Pentru că nu a fost lăsat să depășească, șoferul care se afla la volanul unui BMW a scos un pistol și a început să-l urmărească pe tânăr. Scenele șocante au fost surprinse de camera de bord a șoferului care a fost amenințat cu pistolul. Incidentul a avut loc în urmă cu nouă zile. A fost deschis dosar penal. Șoferul cu BMW a fost identificat, însă nu s-a luat deocamdată nicio măsură.

Totul a început atunci când tânărul nu l-a lăsat pe șoferul cu BMW să se bage în faţa lui şi l-a forţat să oprească pentru câteva secunde. Nervos, șoferul BMW-ului a pornit într-o cursă nebună, pentru a-l prinde pe cel care nu i-a dat voie să-i taie faţa. Incidentul a avut loc în urmă cu nouă zile.

Șoferul nervos a reuşit să întoarcă în cele din urmă și a continuat să-l urmărească pe tânărul care a trecut prin momente de panică. A mers pe urmele lui, încercând de mai multe ori să-l depăşească.

Pe imagini se vede cum la un moment dat șoferul cu BMW a ieșit pe geamul maşinii, cu pistolul în mână și a încercat să tragă, însă încărcătorul pistolului i-a căzut pe șosea. A sărit pe geam să-l ia, s-a mai apropiat de tânăr încă o dată, a fluturat pistolul prin fața lui și a plecat. În tot acest timp, prietena tânărului amenințat cu arma a sunat la 112. Șoferul a depus plângere la poliție. A fost deschis dosar penal. Nu au fost luate măsuri. Șoferul BMW-ului nu a recunoscut că a fost înarmat.

 

 

 

Sursa video: Facebook/ Ionut Rotaru/ TraficTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.