Suporter mort înainte de începerea meciului dintre FC Universitatea Craiova 1948 și CSU Craiova

0
678

Partida a fost marcată de un eveniment nefericit. Un bărbat de 57 de ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a mers seara trecută pe stadionul „Ion Oblemenco”, din Craiova, pentru a-și susține echipa favorită, FC Universitatea Craiova 1948. Suporterului i s-a făcut rău, a făcut infarct, în timp ce se afla pe stadion, chiar înainte de începerea meciului. A fost preluat de un echipaj SMURD, resuscitat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a murit.

Sorin Sanfiroiu mersese la meci înainte cu o oră de începerea partidei. Imediat după ce a ajuns la tribuna unde avea bilet a intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu i-au mai putut salva viața.

Polițiștii au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Craiova. Au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. A fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.