Trenuri blocate în zona Filiași, Dolj. Mai mulți copaci au căzut pe șine

0
236

Traficul feroviar a fost întrerupt în această seară, în zona Filiași, Dolj. Cinci trenuri de călători au rămas blocate, după ce mai mulți copaci au căzut pe șine, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar alimentarea cu energie electrică a liniei de tensiune s-a întrerupt. S-au înregistrat întârzieri între 90 și 250 de minute. Călătorii au fost revoltați după ce au așteptat trei ore în tren, pentru a se relua circulația.

Călătoria cu trenul a fost un adevărat coșmar pentru pasageri. Circulația trenurilor s-a desfășurat în condiții de iarnă, pe segmentele Filiași – Gura Motrului, Filiași – Turceni. Pentru deblocarea circulației s-au folosit locomotive Diesel, până la cea mai apropiată gară, apoi s-au montat locomotive electrice. Pasagerii din trenul care a mers pe ruta Timișoara – București Nord au rămas blocați în Strehaia, unde au așteptat mai bine de trei ore să se rezolve problemele. Unii le-au transmis mesaje dure guvernanților.

Nu doar cei din tren au avut de suferit. Planurile le-au fost date peste cap și celor care aveau plănuit să plece cu trenul. O femeie a așteptat 4 ore în gara din Filiași, pentru a se urca în garnitura cu care voia să ajungă în capitală.

CFR Călători a oferit pasagerilor din trenuri apă și produse alimentare, în prima stație mare în care s-a putut face această activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.