Doljean reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni

0
136

Bărbatul din comuna doljeană Ghidici a încălcat legea de mai multe ori. Polițiștii secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare l-au reținut, pentru 24 de ore, fiind acuzat de infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice și tăinuire. A condus fără permis și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest.

Pe 7 decembrie 2021, bărbatul a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. A refuzat testarea cu aparatul alcooltest, în vederea determinării concentraţiei de alcool în aerul expirat, refuzând şi recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. „Totodată, în noaptea de 08/09 martie a.c., bărbatul, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ghidici, ar fi acceptat să cumpere un număr de 110 pachete cu ţigări, de la o altă persoană, existând suspiciunea că acesta cunoştea provenienţa ilicită a ţigărilor”, potrivit IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi tăinuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.