Craiova curată. Campanie de colectare deșeuri abandonate

0
171

Primăria Craiova, alături de Iridex Group Salubrizare, Salubritate Craiova și Poliția Locală derulează o acțiune comună de identificare și ridicare a deșeurilor abandonate pe teritoriul Craiovei. Campania a început din data de 12 ianuarie 2022 și până acum au fost colectate 1226.26 de tone deșeuri abandonate. Campania a început în cartierul Brestei, a continuat în cartierul Catargiu. În această lună echipele mixte acționează în cartierele Popoveni, Veterani, Făcăi și au fost colectate 490 tone. 

„Cu ajutorul echipelor de la Poliția Locală au fost identificate proprietăți private cu deșeuri abandonate, iar proprietarii acestora au fost sancționați. Totodată, au fost depistate puncte vulnerabile în care se strâng deșeuri abandonate, iar pentru o soluție pe termen lung se are în vedere instalarea de camere de supraveghere. Campania continuă. În fiecare zi, echipele mixte se vor afla în teren. Împreună facem #CRAIOVACURATĂ. Schimbarea stă în comportamentul fiecăruia dintre noi”, a spus Ana-Maria Predilă, PR Iridex Group Salubrizare.

Craiovenii obișnuiesc să arunce gunoaie la tot pasul. Cei care nu respectă regulile și continuă să lase deșeurile în locuri nepotrivite vor fi sancționați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.