Dolj este unicul județ din țară care are o caravană dedicată ecologizării

0
87

Caravana ecologizării și-a început periplul prin județul Dolj. Prima oprire a fost în comuna doljeană Leu. Peste 150 de voluntari au ecologizat, sâmbătă, Valea Bisericii. Angajați Iridex Group Salubrizare, reprezentanți ai Primăriei Leu alături de primarul comunei, Iulian Cristescu, care oferă un exemplu de bună practică în județ și în țară, au strâns 120 de saci de deșeuri abandonate.

„Caravana ecologizării este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de județul în care locuim. Pe lângă dorința de a face curățenie, voluntarii își doresc să accentueze simțul responsabilității, al răspunderii și al acțiunii imediate, când vine vorba de curățenia județului în care trăim. Echipa SC Iridex Group Salubrizare își dorește să încurajeze comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu, ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător. Totodată, caravana oferă un mediu oportun de informare și conștientizare cu privire la colectarea separată, în special în ceea ce privește comunicarea cu oamenii care locuiesc în mediul rural”, a precizat Ana-Maria Predilă, purtător de cuvânt Iridex Group Salubrizare.

Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare. Protejarea mediului înconjurător nu este numai datoria statului sau a voluntarilor. Fiecare dintre noi trebuie să avem un comportament responsabil și să protejăm mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră.

Caravana ecologizării este un proiect derulat alături de Consiliul Județean Dolj, Primăria Municipiului Craiova și ADI EcoDolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.