FLORENTIN CORBEANU, POLIȚISTUL CRAIOVEAN DEVENIT CAMPION EUROPEAN LA FITNESS

0
131

Florentin Corbeanu este polițist în cadrul Biroului Rutier Craiova, însă are și o pasiune. Este sportiv de performanţă şi în prezent, campion european la fitness. A câştigat cele mai importante concursuri naţionale şi internaţionale organizate în ultima perioadă, de Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Weekend-ul trecut Florentin a devenit campion european, ocupând locul I la Campionatul European de Culturism şi Fitness categoria Master Man Phisique, organizat în Spania, festivitate de premiere la care Imnul României a fost intonat pentru Florentin Corbeanu.
Este polițist, tată, soț și campion european.

„Este poliţistul rutier pe care îl puteţi vedea pe străzile Craiovei, în timp ce desfăşoară activităţi de supraveghere, îndrumare şi control al traficului rutier. Este tatăl unui tânăr de 29 de ani, poliţist în Municipiul Bârlad şi al unei tinere de 26 de ani, medic stomatolog, soţ, este omul care reuşeste să îmbine profesia de poliţist cu viaţa de familie cu succes. Este poliţiştul care îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu cu responsabilitate şi profesionalism, este bucuria familiei sale şi sportivul care prin muncă, disciplină, perseverenţă şi determinare devine campion european. În stradă, colegul nostru este cunoscut drept poliţistul ferm şi corect iar în viaţa de zi cu zi, el este omul modest şi sensibil pe de-o parte, dar şi sportivul puternic, organizat şi perseverent, care reuşeşte să respecte un program bine stabilit de pregătire, alimentaţie şi odihnă”, potrivit IPJ Dolj.

Astăzi, a revenit deja la serviciu şi poate fi observat în teren, pe străzile Craiovei, făcandu-şi datoria de poliţist. Tot astăzi, a fost felicitat de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dolj pentru performanța realizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.