Copiii din Craiova – Ambasadorii colectării separate de Ziua Mediului

0
80

Iridex Group Salubrizare invită copiii din Craiova să participe la „Manifestul copiilor pentru un oraș” organizat, duminică, 5 iunie 2022, începând cu ora 10:30, în Parcul Hanul Doctorului. De Ziua Mediului copiii din Craiova sunt AMBASADORII COLECTĂRII SEPARATE.

„Scopul evenimentului organizat de echipa Iridex Group Salubrizare alături de Primăria Craiova, Garda de Mediu Dolj și elevii de la unitățile de învățământ: Școala Gimnazială Traian, Școala Gimnazială Terraveda, Liceul Traian Vuia și Liceul de Artă din Craiova este acela de a trage un semnal de alarmă cu privire la protejarea mediului înconjurător, colectare separată și ecologizare. Totodată ne dorim să conștientizăm craiovenii asupra impactului negativ pe care îl are aruncarea deșeurilor la întâmplare sau fără a fi separate”, a declarat Ana-Maria Predilă, PR Iridex Group Salubrizare.

În ce constă acțiunea:

• Prezentare de costume din materiale reciclabile;

• EcoAteliere: atelier de creare recipienți pentru colectarea separată din materiale reciclabile, găsite în casa fiecăruia; atelier creare de pancarte și mesaje eco ce vor fi amplasate în oraș pentru conștientizarea populației.

Inițiativele de informare și conștientizare ale echipei Iridex Group Salubrizare nu inventează roata, însă o ajută să se rotească în direcția formării unor generații mai informate, a unor acțiuni concrete și a unei schimbări de atitudine în ceea ce privește mediul în care trăim, respirăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.