Craiovean reținut pentru furt și încălcarea ordinului de protecție

0
86

Un bărbat de 51 de ani, din Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de furt şi încălcarea ordinului de protecție. În urmă cu câteva zile și-a blocat soția în trafic, cu care se află în proces de divorț și i-a furat telefonul mobil. Între cei doi soți erau neînțelegeri mai vechi. Ultimul incident a avut loc pe 4 iunie.

„Din cercetări poliţiştii au stabilit că la data de 4 iunie a.c., bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Elena Teodorini din Craiova, ar fi blocat-o în trafic pe soţia sa, o femeie de 47 de ani, cu care acesta este în divorţ, căreia i-ar fi sustras telefonul mobil pe care îl ţinea în mână.

De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, pe numele bărbatului, la data de 27 decembrie 2021, Judecătoria Craiova a emis un ordin de protecţie, pentru o perioadă de 6 luni, prin care bărbatul avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri de femeia în cauză.

Ieri, bărbatul faţă de care fusese emis un mandat de aducere a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, pe strada Aleea 2 Bechetului,din localitate şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, potrivit IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile urmează să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.