Iridex Group Salubrizare: Campanie inedită – sacul care reciclează

0
78

Sacul care reciclează este o campanie de informare și conștientizare pentru localitățile unde deșeurile reciclabile sunt sortate și colectate în saci.

„Ești elev? Fii ambasadorul colectării separate și noi te premiem cu înghețată! Scopul campaniei este acela de a încuraja populația din localitățile din mediu rural să colecteze separat. În această campanie sunt vizate localitățile în care cetățenii colectează deșeurile reciclabile, în sac. Ne dorim ca prin interacțiune direct în teren, să determinăm oamenii să înțeleagă ce rol are fiecare deșeu, de ce este importantă să ne schimbăm comportamentul și ce efecte benefice are colectarea separat pentru localitatea lor și pentru întregul mediu în care trăiesc. Copiii din fiecare comună și primarii sunt pilonii acestei campanii. Ei sunt promovați ca fiind ambasadorii colectării separate.
Copiii din localitățile doljene care devin ambasadorii colectării separate sunt recompensați de echipa Iridex Group Salubrizare cu înghețată”, a spus Ana-Maria Predilă, purtător de cuvânt Iridex Group Salubrizare.

Campania constă în informare și distribuirea de ghiduri de colectare separată din poartă în poartă, alături de copiii din fiecare sat care devin ambasadorii colectării separate, distribuirea de saci, acțiuni de informare în târgurile din localitate sau în puncte fixe organizate în localitate.

Campania este derulată alături de ADI EcoDolj și Consiliul Județean Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.