Tribunalul Olt a amânat pentru a doua oară pronunțarea în dosarul crimelor de la Caracal. Care este motivul

0
97

Tribunalul Olt ar fi trebuit să pronunțe, astăzi, sentința finală în dosarul Caracal. Termenul a fost amânat însă, pentru data de 23 septembrie. Potrivit unor surse judecătoarea de caz se află în concediu medical, iar din acest motiv termenul a fost amânat din nou. Asta după ce și pe data de 12 august s-a întâmplat același lucru.

Familiile victimelor care ar fi trebuit să afle astăzi decizia finală, mai au de așteptat, până aproape de sfârșitul lunii. „Amână pronunţarea. Soluția pe scurt: Pentru a asigura respectarea principiului continuităţii completului de judecată conform reglementărilor art. 123 alin. 4 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, art. 354 alin. 2 C.p.p. şi jurisprudenţa constantă a Curţii Europene a Drepturilor Omului, pentru deliberare, amână pronunţarea la data de 23 septembrie 2022. Pronunţată în şedinţă publică, azi 09.09.2022, la Tribunalul Olt”, se arată pe portalul instanței.

La termenul din luna iunie s-a cerut pentru Gheorghe Dincă pedeapsa maximă, de 30 de ani, iar pentru complicele său, Fane Risipițeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, s-a cerut o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.