Au ajuns în spatele gratiilor după ce au vândut droguri

0
152

Un bărbat, de 30 de ani, din Craiova, a fost prins, în flagrant delict, în municipiul Craiova, în momentul în care vindea 200 de grame de cannabis. Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv fiind introdus arestul IPJ Dolj. Alți doi bărbați, din municipiul Slatina, județul Olt, au fost prinși, în flagrant delict, în municipiul Slatina, în momentul în care vindeau 310 grame de cannabis. Cei doi bărbați, de 18 și 48 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, apoi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul de 30 de ani din Craiova a fost prins de oamenii legii în timp ce vindea cannabis.


“Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului și consumului de droguri. Ulterior, au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Dolj, fiind descoperite 20 de grame de cannabis, recipiente/ustensile folosite la porționarea/cântărirea/ambalarea drogurilor, 3 telefoane mobile, 7.350 de euro, 16.050 de lei și 270 de lire”, potrvit IPJ Dolj.

Și cei doi bărbați din Slatina au fost prinși când vindeau cannabis.

“Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia traficului și consumului de droguri. Doi bărbați din Slatina au fost reținuți. Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Slatina, fiind descoperite 430 de grame de cannabis, sisteme informatice și recipiente/ustensile folosite la porționarea/ambalarea drogurilor. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova”, se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.