Un taximetrist a găsit în mașină o borsetă plină cu bani și a predat-o polițiștilor

0
80

Gest demn de lăudat al unui taximetrist din Slatina. Bărbatul a găsit în taxi o borsetă plină cu bani, însă nu s-a gândit nici măcar o clipă să o oprească, ci a anunțat imediat autoritățile. Borseta era a unui bărbat de 97 de ani, din localitatea Șopârlița, județul Olt, care a uitat-i în taxi. Bătrânul avea în interiorul acesteia 12.700 de euro, 7.500 de lei și documente personale.

“Polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați de taximetrist, un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că, pe bancheta din spate a autoturismului pe care îl folosește în regim de taxi, a găsit o borsetă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, respectiv un bărbat, în vârstă de 97 de ani, din comuna Șopârlița, căruia i-au restituit bunul ce conținea 12.700 de euro, 7.500 de lei și documente personale.

Proprietarul a apreciat gestul bărbatului, în vârstă de 31 ani, din municipiul Slatina, care a găsit bunul și l-a predat autorităților, transmițându-i acestuia mulțumiri. Amintim că însușirea unui bun găsit sau ajuns din eroare în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților sau celui care l-a pierdut, în termen de 10 zile, constituie infracțiune”, potrvit IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.