Femeie tâlhărită în plină stradă

0
150

O femeie de 39 de ani, din municipiul Craiova, a fost acostată de doi bărbaţi, în timp ce se deplasa pe strada Calea Unirii, fiind deposedată de suma de 400 de lei. Cei doi tâlhari de 24 și 25 ani, au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

“În fapt, unul dintre aceştia ar fi încercat să-i smulgă geanta femeii de pe umăr, aceasta opunând rezistenţă, din geantă căzând suma de 400 de de lei. Cel de-al doilea ar fi luat suma de bani căzută, moment în care femeia l-ar fi prins de geacă, iar acesta, pentru a-şi asigura scăparea a opus rezistenţă. Ulterior, cei doi reuşind să fugă cu banii într-o direcţie necunoscută”, potrivit IPJ Dolj.

Efective sporite de poliţişti au fost mobilizate, fiind desfăşurate activităţi investigativ-operative pentru identificarea şi prinderea celor doi.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, aceştia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.