Jandarm mort, după ce a căzut într-o râpă

0
147

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj a murit, după ce s-a prăbușit într-o râpă. Ieri, bărbatul aflat în timpul liber, în timp ce efectua o drumeție în Munții Parâng, s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă de aproximativ 300 de metri. Acesta era însoțit de un alt coleg care, în încercarea de a-l prinde, a pierdut rucsacul și telefonul. A coborât în râpă, însă l-a găsit pe jandarm decedat, cu multiple traumatisme la cap și au fugit să caute ajutor în cea mai apropiată localitate. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nu s-a putut interveni încă de aseară, locul unde s-a produs accidentul nu a putut fi identificat. Intervenția pentru recuperarea jandarmului a fost amânată din cauza codului galben de viscol. Căutările jandarmului au început în această dimineață.

“Două echipe de jandarmi montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, însoțiți de bărbatul care a fost alături de jandarm, intervin pe munte pentru a identifica zona unde s-a produs accidentul. Acțiunea de căutare a început în această dimineață, încă de la ora 06.00. Eforturile de identificare ale jandarmului sunt susținute și de echipele de salvamont.
Încă de aseară, familia jandarmului a fost anunțată de producerea evenimentului de către psihologul din cadrul Jandarmeriei Gorj, care le este alături pentru a acorda asistență de specialitate”, a transmis Centrul de Informare Publică al Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.