Două mașini s-au izbit violent, în Olt

0
185

Accident cu cinci victime în Olt, între localitățile Schitu și Brebeni. Două autoturisme s-au izbit violent. Printre victimele transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina este vorba și despre o fetiță de 4 ani. În urma accidentului rutier o femeie, în vârstă de 59 de ani, a rămas încarcerată. A fost extrasă de pompieri și predată echipajelor medicale.

La spital au fost transportate, în toatal, cinci victime cu diverse traumatisme, printre acestea fiind și o copilă, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate.


Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.