Sediul Primăriei Slatina a fost spart. Hoții au plecat însă cu un seif gol

0
181

Au crezut că vor da lovitura, dar au furat un seif gol. Este isprava unor hoți care au dat atacul la primăria Slatina. Mai exact, au spart o casierie care funcționează în structura Direcției Economice a Primăriei Slatina. Făptașii s-au ales, însă, doar cu seiful, care era gol. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

Hoții au dat atacul noaptea trecută. Au spart grilajul cu care era protejată ușa de la intrare, apoi au forțat ușa și au pătruns în casierie, plecând cu seiful, care nu avea niciun ban în el. Încasările pe care angajatul primăriei le face pe timpul zilei sunt predate la fiecare ieșire din tură. Oamenii legii fac verificări, pentru a-i identifica pe făptași.


“La data de 16 februarie 2023, în jurul orei 07.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul unei instituții publice din municipiul Slatina. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul unei instituții publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol”, a precizat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și fac în continuare cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.