Panică la o școală din Olt, după ce unitatea de învățământ a luat foc

0
97

A fost panică la școala din localitatea Braniște, comuna Sârbii Măgura, Olt. Un cadru didactic a suferit atac de panică după ce unitatea de învățământ a fost cuprinsă de flăcări. Un nor dens se fum a cuprins acoperișul clădirii.

Școala din comuna Braniște, județul Olt a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii ISU Olt au intervenit de urgență. 40 elevi și cadre didactice s-au autoevacuat.

“Echipaje de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, acționează în comuna Sârbii Măgura, sat Braniște, la un incendiu izbucnit la școala din localitate. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișul, pe aproximativ 300 de metri pătrați. 34 de copii, patru cadre didactice și două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar s-au evacuat în momentul observării incendiului. La fața locului acționează trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, în sprijinul pompierilor intervin și SVSU Sârbii Măgura și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Intervenția este în desfășurare. O persoană cu atac de panică, cadru didactic, a fost asistată la fața locului și a refuzat transportul la spital. Copiii au fost preluați de părinți, în siguranță”, a spus Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.