Studenții Facultății de Drept din Craiova, răsplătiți cu bursă

0
137

Bursa ”Gheorghe Ciovică” pentru studenții performanți ai Facultății de Drept a Universității din Craiova.

Începând cu anul universitar 2022-2023, Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Craiova oferă bursa ”Notar Gheorghe Ciovică”, instituită în memoria celui care a fost pentru mulți ani notar și președintele C.N.P. Craiova, echipei de studenți de la Facultatea de Drept a Universității din Craiova care obține cea mai bună clasare la competiția studențească ”Hexagonul” Facultăților de Drept.
Anul acesta, prestigioasa competiție s-a desfășurat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar echipa care a reprezentat Facultatea de Drept din Craiova la materia ”Drept civil” a ocupat locul III. Astfel, studentele Novac Adriana și Pîrvu Roxana se vor bucura de obținerea bursei ”Notar Gheorghe Ciovică”, în cuantum de 500 de lei/lună fiecare, pe perioada anului universitar 2023-2024.

”A fost o onoare să reprezint Facultatea de Drept din Craiova la competiția facultăților de drept din țară. Împreună cu Roxana Pîrvu am format echipa pentru disciplina ”Drept civil” și am fost coordonate de lector univ.dr. Marieta Soreață și lector univ.dr. Irina Călinescu. Am depus un efort susținut și ne bucurăm că am adus Facultatea de Drept din Craiova pe podium la această materie. Apreciem bursa ”Notar Gheorghe Ciovică” oferită de Camera Notarilor Publici în colaborare cu Facultatea de Drept și considerăm că este o răsplată pentru toată echipa noastră, chiar dacă nu acesta a fost scopul nostru în această competiție”, a spus Adriana Novac, studentă anul III, Facultatea de Drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.